Forum

Lån søges

 

Nina
 Nina
(@Nina)
Gæst
Tilmeldt: 2 år siden
Indlæg: 3
Topic starter  

Da jeg står i en stor knibe i forbindelse med en flytte situation, har betalt indskud til min nye bolig søger jeg derfor lån til 1 månedshusleje, beløbet lyder på 12.000, som jeg skal have betalt gerne inden på torsdag d. 05.05.22 - ellers vil jeg som nu stå uden tag over hovedet, jeg har gjort alt, kommunen vil ikke hjælpe mig, da min indtægt er for høj, og jeg kan desværre ikke låne i banken. 

Min datter på lige knap 2år fortjener faste omgivelser, hun er præmatur og er meget sensitiv, hvilket gr hun reagere meget voldsomt når der ikke er ro omkring hende, jeg og min mand gør alt hvad vi kan for at hun bliver mindst muligt påvirket, af denne uheldige situation vi er havnet i. 

 

Jeg kan afbetale med ca 1500-2000kr pr måned, så håber derfor der er en udlåner der kan hjælpe mig.. - Dette er min sidste mulighed, alle andre er afprøvet, dog uden held. 

Jeg er gift så jeg vil ikke stå alene om tilbage betalingen.. 

Please hjælp..!


Citer
Hans
 Hans
(@Hans)
Gæst
Tilmeldt: 11 måneder siden
Indlæg: 22
 

Har du brug for øjeblikkelig finansiel støtte? Så er du kommet til det rette sted! Som Privat udlåner tilbyder jeg fleksible lånemuligheder, der passer til dine individuelle behov.


SvarCiter

Skriv et svar

Forfatter navn

Forfatter Email

Titel *

Forhåndsvis 0 Revisions Gemt
Del: